Celozrnné rezance s vajíčkom

Suroviny:

  • celozrnné rezance 40g surový stav
  • vajíčko 50g
  • bielok 30g
  • olivový olej 8g
  • kaleráb 120g
  • mrkva 100g

Postup:

Celozrnné cestoviny si uvaríme klasickým spôsobom. Scedíme ich v studenej vode. Vajíčko s bielkom spolu v miske poriadne premiešame. Pridáme k nim odkvapkané cestoviny, štipku soli a premiešame spolu.
Na panvicu dáme olivový olej. Pridáme zmiešané cestoviny s vajíčkom a neustále miešame. Keď sú vajíčka dostatočne hotové, vysypeme cestoviny na tanier.
Zeleninu si prichystáme a budeme ju konzumovať ako prvú.
Dobrú chuť.

Energetické hodnoty odhad:

  • 1607KJ
  • Bielkoviny 19g
  • Tuky 14g
  • Sacharidy 43g

celozrne-razance-s-vajickom

gulinka

Click Here to Leave a Comment Below

Leave a Comment: